Våre sponsorer

Sparebankstifelsen DNB

Sparebankstifelsen DNB er en uavhengig stifelse som gir bidrag til allmennyttige formål.

Ringsaker Kommune

Ringsaker Kommune er en kommune i Innlandet fylkeskommune. Ringsaker er den mest befolkningsrike blant kommunene i Innlandet fylke.

Sparebankstifelsen Hedmark

Sparebankstiftelsen Hedmark er en stifelse som forvalter formuen bygget opp av Sparebanken Hedmark gjennom over 175 års bankdrift i fylket.

Molstad Modell & Form

Molstad Modell & Form er en virksomhet som leverer alle typer produkter i elastiske og stive polyuretanmaterialer til norske og internasjonale industrikunder.

TietoEVRY

TietoEVRY er en virksomhet som skaper digital fordel for bedrifter og samfunnet. De er et ledende selskap innen digitale tjenester og programvare med lokal tilstedeværelse og globale muligheter.

Helnor

Helnor er et innovativt selskap med fokus på å utvikle, produsere og selge gode løsninger og produkter.

Recab

Recab is a Scandinavian company specialized in demanding applications. We provide standard and custom-made products for usage "from edge to cloud". Recab delivers innovative solutions within sensors, industrial communications, and tailor-made industrial computers for the northern European market.

SMART Repair Bilpleie

SMART Repair Bilpleie er en virksomhet som tilbyr en rask, enkel og kostnadseffektiv måte å reparere skader på kjøretøy.